Aarzel niet…

Beoordelingen

Echtpaar, rond 40 jaar:
Wat ik heerlijk vond aan Joyce was dat zij de ‘ongrijpbare, gevoelsmatige’ zaken heel erg tastbaar en concreet heeft gemaakt. Ze is een heel erg kundig en invoelend persoon en daarbij ook zo ‘stevig’ dat je op haar kunt ‘bouwen’. Joyce heeft ons met een effectiviteit geholpen waar ik heel erg blij mee ben.

Een brief van ouders, eind 40:

Aan onze huisarts:
Bij deze willen wij u bedanken voor de tip, alweer enige tijd geleden, om psychologe Joyce Haverkort in te schakelen. Vorig jaar juli hebben wij contact met Joyce gezocht om ons te helpen bij de opvoeding van onze dochter in de puberteit. Dat pakte heel goed uit.

Joyce reageerde heel adequaat op onze situatie, kwam met een goed gefundeerd plan en heeft ons professioneel begeleid. Wat wij bijzonder waardeerden was haar persoonlijke aanpak. De ongedwongen en open sfeer leidde tot prettige gesprekken die ons veel helderheid verschaften. Uiteindelijk hebben wij daardoor enorme stappen kunnen maken.
Voor u is het wellicht een prettige wetenschap dat uw aanbeveling daadwerkelijk effect heeft gehad. 

Nogmaals dank!

Vrouw, eind 30:
De gesprekken met Joyce hebben mij geholpen bepaalde gevoelens (weer) onder ogen te zien en er richting aan te geven. Je merkt tijdens de gesprekken dat Joyce goed in de stiefouder materie zit, ze heeft een heldere en scherpe analyse en dat maakt haar een fijne gesprekspartner. Tijdens de gesprekken checkt Joyce ook regelmatig of het wat jou betreft de goede kant op gaat, of je er iets mee kan, fijn dat dat belang voorop blijft staan!

Vrouw, 53 jaar:
Eind Aug ben ik via mijn huisarts naar Joyce verwezen.

Om mij te helpen met mijn burn out.  Ze is een rustig persoon dat aandachtig luistert en snel weet wat er aan de hand is. De leidraad in mijn leven. Ze heeft mij weer aardig op de rails gekregen met gesprekken en handige tips en tools. Ik beveel haar zeker aan!!

Vrouw, 48 jaar:
Door de gesprekken met Joyce heb ik een ontwikkeling doorgemaakt, waardóór ik krachtiger (en prettig kwetsbaarder) verder kan.

Joyce heeft een bijzondere mix van empathie en directheid. De vaardigheden en (werk) ervaringen van Joyce lijken moeiteloos en intuïtief door alle gesprekken  heen te lopen. Ik ben een rijker mens geworden

Man, 44 jaar:
Het leven in ons samengesteld gezin kent zoveel extra dimensies dat het voor ons heel belangrijk was samen met Joyce met wat meer afstand te kunnen kijken naar onszelf en onze drie kinderen. De gesprekken leverden rust en vertrouwen op, en op z’n minst de overtuiging dat we zeker op de goede weg zijn.

man, 66 jaar:
Ik vind Joyce als behandelaar prettig betrokken bij mij en mijn problematiek. Vooral het visualiseren van kernzaken op de flap-over brengt mij inzicht. Kortom Joyce geeft mij lucht.

Vrouw, 16 jaar:
Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg vond ik het thuis niet meer zo leuk. Ik was vaak boos en vond mijzelf te dik. De dokter zei dat ik ergens moest gaan praten en toen kwam ik bij Joyce. Zij snapt wat ik vervelend vond. Ik ben eerst een paar keer alleen bij haar geweest en toen een keer met mijn vader en ook een keer met mijn moeder. Nu gaat het beter. Ik vind haar een goede therapeute.

Vrouw, 60 jaar:
Ik was eerst in relatietherapie bij Joyce. Later ben ik teruggegaan om eindelijk eens wat problemen aan te pakken die mij erg stoorden in mijn leven. Joyce heeft me daarbij heel goed en heel professioneel geholpen. Ze gebruikte diverse technieken die goed aansloten bij mijn behoeften. We waren de  therapie aan het afsluiten  en ik had een goede grip op mijn leven, toen mijn dochter plotseling overleed. Sindsdien kom ik wekelijks bij Joyce en ik zou echt niet weten hoe ik de afgelopen tijd zonder haar had moeten en kunnen doorkomen. En eigenlijk zou ik ook niet weten hoe ik dat de komende tijd zou moeten doen. Joyce is kundig, meelevend en meevoelend. Echt. Haar brede ervaring is een absolute pré.

Vrouw, 67 jaar:
Joyce is een zeer goede psychotherapeute; Zij is breed georiënteerd (kent verscheidene therapeutische benaderingen), waardoor zij voor elke cliënt een specifiek “maatplan” op kan stellen. Bovendien is zij een sympathieke, innemende persoonlijkheid, en zullen zowel mannen, vrouwen, als kinderen  zich bij haar op hun gemak(veilig)  voelen.

Man, 37 jaar:
Iedere keer als de kinderen, 10 en 12 jaar oud, bij mijn ex waren geweest duurde het zeker twee dagen voor ze weer hier gewend waren. Mijn vriendin en ik kregen steeds meer spanningen. We zijn blij dat de huisarts ons naar Joyce heeft gestuurd. We snappen nu beter hoe het werkt en doen het nu meer SAMEN.

Vrouw, 41 jaar:
Als de kinderen van mijn man bij ons zijn herken ik hem soms niet meer. Ik vind het zwaar, merk dat ik plannen maak om een paar uur of langer weg te zijn en voel me ongelukkig terwijl het eerst zo goed ging allemaal. Eerdere hulp heeft mij niet geholpen. We zijn nu samen drie gesprekken bij Joyce geweest. Ik voel me bij haar op mijn gemak en merk dat zij ook uit eigen ervaring snapt waar wij het over hebben. Het samengestelde gezin vind ik nog lastig maar thuis gaat het beter. Ik voel wat meer lucht en ruimte om mezelf te blijven.

Vrouw, 27 jaar:
Via mijn huisarts ben ik bij Joyce terecht gekomen. Allereerst ben ik op haar website gaan kijken en dit zinnetje had meteen mijn aandacht:  het ‘goed in je vel zitten’ heeft niet alleen te maken met hoe je karakter is en welke problemen je hebt maar wordt ook sterk beïnvloed door de wisselwerking die er is tussen jou en de mensen om je heen. Ik dacht meteen; ,,ja, dat is nou precies hoe ik er ook over denk en wat bij mij speelt”.  Maar naast deze zin viel mij ook op dat Joyce veel scholing heeft gehad en nog steeds doet, veel ervaring heeft en al lange tijd in het vak zit.

Telefoon gepakt en een afspraak ingepland. Ik voelde mij al snel op mijn gemak bij Joyce. Een gevoel ik dat ik alles tegen haar kon zeggen. En dat is echt belangrijk. Als er geen klik is, dan gaat het in mijn ogen ook niet werken. Maar bij Joyce is niks (te) gek.  En ik heb daar ook wel eens 60 minuten alleen maar zitten huilen. En gek genoeg, ging ik altijd weer met een andere (positievere) kijk,dan dat ik binnen kwam,  de deur uit.

Met Joyce heb ik veel gepraat, maar we hebben ook een soort van oefeningen gedaan en ze heeft mij goede adviezen gegeven. Adviezen waar ik heel blij mee ben, die ik in mijn dagelijks leven kan gebruiken en die mij enorm hebben geholpen. Deze zal ik deze rest van mijn leven meenemen. Ik ben er echt alleen maar sterker en beter uitgekomen, dank je wel!
En mocht het ooit weer even echt niet lekker gaan, dan is de oplossing snel gevonden……Joyce Haverkort!

Een moeder in samengesteld gezin:

– Joyce is een fijne, rustige therapeute, door wie ik mij gehoord voelde.    

– Doordat zij ervaringsdeskundige is, weet zij ook welke gevoelens ik ervaar. Dit was zeer prettig! 

 – Er heerst een prettige en veilige sfeer bij Joyce! Hierdoor was er ruimte om mijn gevoelens en gedachten te uiten.

Vrouw, 49 jaar:
In een woelige echtscheidingsperiode kwam ik bij Joyce terecht. Haar heldere en nuchtere kijk op dingen, het stellen van de juiste vragen en haar empathie hebben me weer in staat gesteld om weer mezelf te kunnen zijn. Te mogen zijn. “Het gaat niet om wat de ander doet, maar hoe jij er mee omgaat.” Veel ervaring, veel rust. Ik heb mijn tijd met haar als verrijkend en prettig gevonden.

Vrouw, 40 jaar:
Naast het feit dat Joyce therapeute is, vind ik het vooral erg prettig dat ze ervaringsdeskundige is en ons dus echt begrijpt. Het samengestelde gezin is nog steeds heftig met 5 kinderen maar Joyce heeft ons geleerd om met afstand naar ons gezin en vooral naar onszelf te kijken.

Aarzel niet...

Bel me gerust als u vragen heeft over uw specifieke situatie.